• 06 1 469-6918
  • info@selectradedigital.hu
  • 1145 Budapest, Újvilág utca 50-52.

Rólunk

A Selectrade Digital Kft. 2009-ben alapított, 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalat, amely mára az irodatechnikai piac jelentős szereplőjévé vált. Cégünk megbízható, gyakorlott szervizgárdával és értékesítési háttérrel rendelkezik, amelyek előfeltételei a magas minőségű szolgáltatásnak.

Profilunkba irodatechnikai termékek tartoznak: nyomtatók, szoftveres megoldások, támogatói rendszerek, a berendezések üzemeltetéséhez szükséges menedzsment rendszerek, és szoftveres alkalmazások, kellékek, szkennerek, melyeket közvetlenül a disztribúciós hálózatból szerzünk be, és szoros szakmai kapcsolatot tartunk fent a gyártók európai márkaképviseleteivel.

A Selectrade Digital kiemelt márkakereskedője a Sharp, Epson márkáknak, és büszkék vagyunk rá, hogy a Bravogroup csoporttal évek óta a Sharp/Epson gyártók legnagyobb forgalmat elérő magyarországi partnerei vagyunk.

Bányász Péter

Ügyvezető

0 +
Ügyfél
0 M
Kezelt nyomatszám
0 +
Eszköz
0 M Ft
Árbevétel

Audio-vizuál termékek

A Selectrade Digital Kft. forgalmazza a vizuáltechnikában piacvezető Sharp és Epson gyártók termékeit. A Sharp kiemelkedő minőségű ipari- és interaktív kijelzőit ajánljuk ipari, oktatási és irodai környezetbe egyaránt. Az Epson lézer fényforrású projektorai teljesítménycsökkenés nélkül hosszú ideig kiváló képminőséggel és gazdaságos üzemeltethetőek. Szakértő kollégáink megtalálják önnek a megfelelő eszközt akár üzleti hordozható, helytakarékos ultraközeli, oktatástechnikai vagy otthoni házi mozi kategóriában! Egyedi digital signage, ügyfélhívó és „okos” tárgyalótermi megoldásokat is kínálunk.

Nyomtatási kellékanyagok

Cégünk számtalan gyártó termékéhez kínál kopó- és kellékanyagokat. Nyomtató patronok, lézertonerek, tűzőkapcsok, maintenance kit-ek, görgőszettek széles választékát megtalálja nálunk. Forduljon hozzánk bizalommal.

Egyéb irodatechnikai eszközök

Cégünk kisebb irodatechnikai eszközöket is forgalmaz, úgymint iratmegsemmisítők, laminálók, vonalkódolvasók, tűzőgépek, stb.

Nyomtatástechnika, nyomdai rendszerek

A Selectrade Digital Kft. teljeskörű nyomtatási szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Legyen szó kisirodai környezetről, kisterhelésű egyfunkciós személyi nyomtatóról vagy nagyirodai környezetben működő központi nagy teljesítményű multifunkciós nyomtatóról, cégünk a Sharp, Epson, Lexmark márkák teljes szortimentjét kínálja. Az irodai nyomtatáson túl, digitális nyomdagépeket is forgalmazunk. Speciális nyomtatási igényeket is ki tudunk szolgálni, mint például a bizonylatok, borítékok, tértivevények, számlák, oklevelek stb nyomtatása. Az eszközöket nem csak értékesítjük, vállaljuk eseti jelleggel javításukat, karbantartásukat, illetve folyamatos, teljeskörű üzemeltetésüket is. Személyreszabott ajánlatáért forduljon hozzánk bizalommal!

Eszköz- és költségmenedzsment rendszerek

Mai modern irodai környezetben az ügyfelek már nem elégszenek meg az önállóan működő irodatechnikai eszközökkel. A cél integrált nyomtatási rendszerek kialakítása az adott vállalati környezethez konfigurálva. Ennek szerves része a megfelelő IT biztonság kiépítése, a felhasználói élmény növelése, a költségek transzparenssé tétele, az üzemeltetés automatizálása, azaz PIN kódos vagy kártyás azonosítás, nyomtatási jogosultságok beállítása, költséghelyek létrehozása, fogyasztási riportok kinyerése, automatikus eszközdiagnosztika, szkennelés-nyomtatás-másolás monitorozása. Ezeket a funkciókat tudjuk megvalósítani az optimális eszköz- és költségmenedzsment szoftver telepítésével. Legyen szó akár meglévő eszközparkról vagy „zöldmezős” beruházásról, rendszermérnök kollégáink a piacon megtalálható legnagyobb menedzsment rendszerekből meghatározzák az ön elvárásaihoz, működéséhez illeszkedő rendszert.

Elektromos autótöltők

Magyarországon a 2020-as év első negyedévében várhatóan meghaladja a 16.000 darabot a zöld rendszámmal rendelkező autók száma, amely a 2020 január elején életbe lépett szabályozásnak köszönhetően ugrás szerűen növekedni fog. A Selectrade Digital Kft. az otthoni 3,6 kW-os váltakozó feszültségű töltőtől a 22 kW-os AC töltőn keresztül akár a 75 kW-os nagyteljesítményű egyenáramú töltőig kínál megoldásokat. Rendszerünkkel az otthoni töltés mellett nyilvános használatú díjmentes/fizetős, applikációval/RFID kártyával működő töltési rendszerek is kiépíthetőek. Cégünk a szükséges felmérést, tervezést is elvégzi és természetesen a telepítésben is számíthatnak ránk.